Кришки закаткові металеві "Полінка" призначені для промислового та домашнього закупорювання в скляні банки місткістю: 0,5;1;1,5;2 і 3 л.
Мінімальне замовлення: 500 шт
Країна-виробник: Україна
Кількість у спайці: 50 штук
Кількість у пакунку: 500 штук
Вага упаковки: 6,5 кг
Розміри упакування: 45*38*10 см
Настав гарячий час консервування овочів і фруктів, грибів і ягід. Ринки та магазини столиці до сезону готові. Підвернувши інсекції гармати праці — тази, кадушки, банки, засучасні машинки — і виявляти, що щось вийшло з ладу, ми вирушаємо за покупками. Практично все необхідне ринче можна придбати без проблем. Прилави рясніють різноманіттям не тільки вітамінної продукції, але й скляних банок, кришок, закаткових машинок.
Продукти збережуться довго, якщо, звісно, вони стериловані та закупорені правильно. Далеко не кожен із нас, на жаль, виявляється готовий до складного процесу консервування. Навіть у практиці найбільш досвідченої господині бувають випадки, коли банки вибухають. Чому? У чому шукати причину невдалого консервування? Чи знаємо ми, як вибрати нову західну машинку? У чому полягає перевага тієї чи іншої кришки? Постараємося відповісти на ці питання.
«Дівчина, у вас кришки для закочування є?» — це питання сьогодні часто можна почути й у магазинах, і на ринках. Складності з покупкою виникне не має. Пропонуються кришки українського виробництва. Придбати їх можна в пакованні (50 шт.). Варення, компоти можна закривати і звичайними кришками, а ось для укупорки продуктів із високим рівнем кислотності (мариновані огірки, помідори, гриби та ін.) переважно лаковані кришки.
Перевіряє якість кришки просто. Для цього рівно встановіть її на шийці банки та зверху покладіть руку. Якщо водночас кришка закачується, отже, вона бракована. Найімовірніше, виготовлена з полегшеного металу та її злегка перекосило. Найкраще спочатку купити кілька кришок. Якщо вони ідеально підійдуть до банків, можна сміливо купувати цілу упаковку того ж виробника.
Купівля якісних кришок і вміння користуватися засувною машинкою — ще не гарантія того, що ваші банки згодом не виринатимуть. У чому ж причина невдачі? Ми, зазвичай, гріємо на те, що десь щось не промили, не ту кількість солі поклали тощо. А тим часом справжню причину невдалого консервування треба шукати в іншому. Перш ніж стерилізувати банку, потрібно перевірити її горловину. Одна з типових помилок полягає в тому, що під час заходження банки кришка не була щільно притиснута, унаслідок чого в ємність потрапив повітря.
На горловині не має бути дефектів, задирок, відколів скла. Найкраще, якщо банки будуть у вас у ходу не більш ніж три-п'ять років. Їх запас періодично бажано поповнювати. У діаметрі шийка банок, використовуваних кілька років, може утворитися «люфт» до двох міліметрів. В підсумку закаткова машинка не зможе щільно закрутити кришку, і в результаті банка із законсервованими овочами або фруктами трохи постоїть і зрветься. Під час консервування треба приміряти кожну кришку. Вона має рівно лягти на банку.
Кришка закаткова СКО 1-82 *Полінка*
- Модель: 227223732
- В наявності
-
1.90 грн
- Без ПДВ: 1.90 грн
-
- 500 або більше 1.80 грн
Мітки: крышка закаточная, крышка полинка, крышка закаточная полинка, крышка металлическая, крышки для консервирования, крышки полинка, крвшки для консервирования, крышки закаточные полинка, крышка закаточная металлическая, крышка для консервирования, крышка для консервации, крышки для консервации, крышки металлические для консервирования, крышки на банку для консервации, крышки металлические полинка, крышки для консервации полинка, крышка закаточная щедрый пан, крышка для консервации полинка, крышки металлические, крышки для банок, крышки для холодного консервирования, полинка, крышка господарочка, крышка закаточная господарочка, крышка закаточная таламус, крышка металлическая полинка, крышка для консервирования полинка, крышка закаточная кировоград, крышки закаточные в украине